Nu…

Den starka vägen genom ett äventyr, livet som presenterar sig för oss lärjungar, den moderna gåvan i alla tider och med alla slags frigörande tankar. Det vi öppnar med vår tro är ett gott mod och flera underverk, som ger oss tid, att växa med varandras flöden, mera öppna tidsjusteringar och löpande friktioner i ljussatta ekvationer, så handlar inte livet om, utan med Jesus Kristi kärlek i var och en utav oss, möter vi livet och skapas att frige oss alla, med en helig tanke, just nu flödar gåvan att existera och verka med Jesu Kristi blod, för oss ljussken, med alla tider och ögonblick, närmare Jesus Kristus, alla blir fria, att leva sina liv med nyfikna tankar, i Jesus Kristus, vår herre och frälsares närvaro, bygger vi hopp och kärlek, i samvaro med Guds heliga ande, med ny kraft och en levande lära, griper Gud in i våra liv, med en större förmaning, att leva i var och en av oss, guds kärlek för oss är enorm, med ljusets eld och livets vatten, så sker och bryter guds vägledning, inom oss alla, den heliga anden viskar nytt i mina tankar, en tid som verkar och flödar i var och en av oss, Guds ständiga närvaro, är med oss nu och alltid, prisa vår eviga skapare, och livets frihet, i alla tider, minnet av kärlek är nu riklig på insikt och urskillning, i ditt namn Jesus Kristus. Halleluja, AMEN

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...