Dagens tanke

Det som Gud förser oss med och gör inom oss, ett övertygande möte med en levande evighet. Det som skapar frid i vårt hjärta, kommunicerar med det levande ordet, i Jesu Kristi närvaro och med den byggstenen som är framtiden. Justerande öppningar kommunicerar med oss alla, troende och de som är öppensinnade för vad Gud gör i vårt liv. Med nya former och ett glatt leende skapas framtiden med alla enade trossyskon, detta är gåvan att skapa inifrån vårt livsflöde, som är en uppkopplad tankeform, ett levande ljus, och nya former med öppna ögon. Det som sker med oss alla som är troende, kommunicerar i överskedet, också kallat för livet som stärker upp oss och bygger oss med en levande tro. Ett evigt liv med Jesus Kristus, samt den starka gåvan att önska oss en mera öppen verklighet, vilket är gåvan att se nya former utav Guds ansikte, med levande tankar och ett moget skapande inre rum. Den levande formen av kärlek, så önskar livet oss med nya fria löpande öppningar, intill denna verklighet, som är en ljus skapande evighet. Det som förändrar människors liv, ger oss alla en förnimmelse utav Guds närvaro, i alla evigheter och minnet som skapar fred i vårt inre öga, ger oss alla ljuset som övergår alla mörka tider. Denna frekvens som Gud skapar med är gåvan att växa med minnen, och sinnets alla utväxlingar i ett genom buret liv. Med Jesus Kristus i våra inre flöden, och med evighetens nyaste födelsegivning, så sker Guds vilja med oss i alla levande öppningar, detta omvänder oss alla med mera kärlek och mera inre harmoni. Det som minnets yttre ingår med är den levande tiden, med Jesus Kristus, som vår eviga frälsare och mästare, med frid och nya gåvor, skapar vi nytt liv. Den som minns möte som bygger oss med en mera levande föreningsform, i direkta ingångar till evigheten, så skapas framtiden med en mera levande flödesform. Guds ansikte skapar nya gåvor i vårt minne, en levande evighet och ett nyare flöde med den heliga anden. denna fria funktion att växa med sina nåda gåvor och att skapa en övergång med den nya tidens evighet, är läran om den fria tidens ansikte, detta är gåvan som Gud ger oss med sinnesfrid och ett nyare inre liv. Detta skapar fred i vårt möte med denna frälsare som andas med våra ögonskimmer, denna levande tanke är gåvan som Jesus Kristus alltid förenar med oss lärjungar. Denna evighetsformel, leder oss alltid till nya vägar, och där kan vi bygga upp vår tro med nya sanningar och ett levande inre, detta skapar fred i livets byggstenar samt förenar alla livsformer med den eviga tidens stora skapare, Gud. Det som ljuset inom vårt eviga fönster som livets trädgrenar skapar åt oss att växa med, minnets alla vyer som speglar denna evighet med den nya tidens former, med Jesus Kristus närvaro och inom alla levande former utav sinnesfunktioner. Detta sker med en övertygelse som inte tidigare upplevt detta nutida liv, med hoppets burna brogenomgång, och det sovande exemplaret i moderna livsformer. Den jag skapas att vara, en nyfiken livs lära i den nya tidens evighet. Källan som är gåvans mest trogna sanning, inspirationen där ljuset bygger upp en levande tro, med gott mod och en vilja, inne från vårt hjärta, detta är gåvans eviga form som skapats för att ingå med alla våra mänskliga behov. Det som skapandet som helhet befattas med är riktningen med livets form och det som livet skapar åt oss alla livslärjungar, den utvecklingsprocess som andats evighetens skäl att tankas med en levande form i det nya livet, på jorden så och i himlen. Det som vidrörande aspekter bygger upp i vårt minne, är livets skäl att växa med en levande närhet med Jesus Kristus. Detta sinnesfria liv, en gåva och ett mötande projekt som är livets egen drömform i nutidens alla evigheter. Det som sker med ordets uttal leder oss alla med denna förmåga till ett m era andligt livsmål, denna andliga närvaro och samspelet med den heliga anden, ger utrymme att växa med denna världsfria tankekurva, in i evigheten. Det som sker med ljusets hastighet, är den levande övertygelsen att tro, våga leva och skapa med hela sitt hjärta, ljuset som är mötet i alla människor. Den levande tron på Jesus Kristus, är gåvan att vara en fri levande människa. Detta leder oss med nya infall i livets alla levande upplevelser, det vi tror på är vägen med Jesus Kristus. Livets evighet är nu inom oss, kärleken som är livets nya form, i alla livsljus. Det gällande sinnelaget, är inget krav, ingen livsform utanför det egen tänkta sinnets alla lagar. Minnets evighet och Gud, leder oss till nutiden. Vi är livets eviga livsform, med guidning från den heliga anden, i alla våra steg som vi tar på denna evighet, med gott humör och en frimodighet, att våga ta steget och leva med samförstånd, i en värld som är livets eviga rike. Tack Jesus. Halleluja. Amen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...