Jesus i centrum

Med Jesus i centrum i alla våra tankar, så sker GUDS ord. Med trofasthet och en lagom berikad livsform i alla nutida livsförhållanden. Den starka visheten som förhållandet med Gud och det som lagts i vår vilande tro, alltid servera till nutiden och det som skapar oss levande i alla våra ögonblick, är livets rättighet att existera med full förtröstan till den heligaste livsformen, och det heligaste ordet i alla dess sinnesformer. Det sovande underverket, samt livet i alla dessa uttryck, med en säker balans till det vilande sinnesflödet och den förvandlingsformen i detta livsflödet, gör oss människor mera redo att leva och leverera kärlek till den kristna brodern och den kristna systern, i livets familj är alla stora och vakna ögonblick, det som föder oss mellan denna kärleksström och det nya mötet i GUDS anda, livet mellan ett hjälpande sinnelag och känslan att vi kan ge oss alla trofasthet i detta levande minnet, av GUDS närvaro och med alla dessa rymder som sker i linje med det eviga livet och förmågan att skapa nytt i det levande ordets heligaste kärleksformer.

Med en födande känsla och ett glatt humör så skapar vi livets resa tillsammans med alla dessa överskådliga ordformer, och det som gör att vi kommer närmare GUD i alla eviga tider. Den mötande reflektionen och det starka underverket, samspelar med detta moderna löfte, också benämnt som en resa som livets form alltid skriver med i alla tiders evigheter. Med GUD och hans enfödde son Jesus Kristus, är livet ett heligt mirakel. Denna flödande intresseform i livets evigheter, skapar alltid nytt och fäster GUD i nuet. Här sker mirakel och med livets evighet och GUDS sinne för humor, skapar tidens flöde ett begrepp som är levande och tidlöst i alla dess former. Mera tidsintervaller och ett slags levande sinnesflöde, gör att livets resa blir mera formad med kärlek. Till livets enade skapare och livets födande underverk, med Jesus Kristus närvaro, så är livet berest och övervunnen med en mera löpande skapelse, inom och utanpå alla levande människor. Här kommer formen av livets nya dagsform att skapa ett övergripande livsflöde, med GUD i alla tider och det som gör att vi kan befästas med detta i nya livets dimensioner. En resa som livets möten inte klarar att förstå fullt ut, utan med hjälpen från detta eviga tidsrummet, födas till evigheten och leverera ett mera underverk i dess alla former och skapande tids eror.

Min resa att vara levande är detta skapande underverkets alla källor, nära och detta är trofast i dess eld och alla vattendroppar, som föder oss till detta nya dopet i GUDS eviga himmelrike, på jorden så som i detta himmelska rike. Med en vaken lära och flera nyfikna ögon, så skimrar detta ljuset från GUD till alla människor, i alla livsformer och till tidens nya evighet, satt oss levande i detta moderna livs förvandlingssättet som är detta livets rättighet att vara en sund och kärleksfull skapande människa, med ett kall som väcker alla med dess utstrålning och detta är livets väg till en mera trogen lära, som kallar oss med insikten i Bibeln och detta nya som kommer att bana vägen för alla levande källor, i livets alla troende vägar och vägskäl, med GUD och vår pappa Jesus Kristus är alla lika mycket närvarande, i alla tider på samma evighet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...