En vision från min själ

Drömmen är sanningens nyckel, utanför ligger ett besked lika underbart öppen så som alla de stora uppgifterna banar utfallande vingslag i mina andetag. Gudomliga tecken skakar om min själsliga tanke, nu ärvs livet med en nyare vinkel. Plötsliga chockvågor berikar detta mirakel i denna sanningslinje över alla heliga tankar.

Min dröm skapas från grunden av ett mänskligt mirakel. Håller sanningen levande och detta ger syre i alla motoriska uppfärder. Minnets chans att överleva nuets trygga form sker alltid inom mitt skal som livet kallar själen.

En enad väg släpper mitt synliga tänkarmönster och nu ska jag andas nyare former på en uppfunnen glädjebarriär till andra dimensioner. Riktiga ursäkter har gett givaren ett mirakel, men min tid ska komma tillbaka innan livets änglar satt ihop denna dörrpost i alster efter alster. Fascinerande minnen eller övergivna fasoner på ett enat tillfälle? Hur ska dessa livsfossiler finna mig i denna verkliga form som verkligheten kallar sanningen. Det tillsätts ett funnet vingslag i varje steg som jag tar för denna vakna världsform. Äger minnet därför öser kärlek mig tillbaka i detta vakna budord, samt hållen av en övervärlds sinneskänsla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...